Следете новините

Искате лесно да следите новите публикации в зеления сайт GreenJotter.org? Погрижили сме се по много удобен начин информацията да достига до вас, вместо вие да проверявате дали има нещо ново. Само едно кликване ви води до тази възможност.

Най-лесно е да ползвате нашия абонамент по email, чрез който получавате новите статии директно в пощата си без да е нужно да посещавате регулярно сайта. Въвеждате единствено адреса си и с едно кликване вече ще получавате новите от нас съвсем навреме. Така, когато проверявате кореспонденцията си, ще прочитате и вестите от нас. Абонаментът се осъществява чрез посредничеството на услугата FeedBurner, което ви дава пълен избор докога да го продължите, както и лесно да се отпишете от него при нужда.

Абонаментът за нашата новинарска емисия (RSS) е също толкова лесен, особено ако следите по-голям брой сайтове. Ако следите новинарските емисии от повече сайтове, със сигурност имате начин да ги организирате, а GreenJotter да е още един интересен акцент в информационния ви поток.

Също така редовно споделяме новопубликуваните материали в нашата Фейсбук страница към която може да се присъедините, както и в twitter профила ни.

Ако искате да потърсите нещо конкретно, използвайте търсачката на сайта поместена в десния край на менюто, както и списъци с всички публикувани статии по категории от “Теми в сайта” в страничната лента.

Нашето усещане за Природата е водещата, вечно актуална тема, за това как да живеем добре и да оставим на децата си един още по-добър свят, който да ги радва. Затова излезте навън, радвайте се на досега, усетете как животът около вас кипи и това е най-сигурния начин да заредите батериите си. Страхотни са думите на Боб Марли: “Някои хора чувстват дъжда, докато други само се мокрят от него”.

За коментари, връзка с екипа на сайта, предложения за всичко в зелената сфера, не се колебайте да ни пишете на лични съобщения във Фейсбук групата ни. Очакваме ви!