Напълно обновеният, нов GreenJotter 2.0 вече и с мобилна версия

Автор -

От първите си стъпки през 2009 г. досега, зеленият сайт GreenJotter не е сменял толкова сериозно “опаковката” си. Но освен напълно обновената и ултрамодерна визия и функционалност, сайтът е променил и целия си “вътрешен дизайн”, ставайки напълно съвместим с всички видове електронни устройства, на които бихте си помислили да го отворите. Еднакво добре ще браузвате, както през настолно PC, така и през таблет, смартфон и дори на TV екран. Ако не вярвате, пробвайте още сега. Ще останете приятно изненадани от усещането.

Технологиите крачат с огромни крачки и мобилният Интернет, дори и у нас, вече покрива големите градове и 70% от хората сърфират всеки ден през мобилните си устройства – смартфони, таблети, нетбуци и лаптопи. Мрежата буквално се рее из въздуха и може да бъде уловена навсякъде и по всяко време от тези магични устройства. Сърфирате и четете в нета навсякъде – докато хапвате на обед в близкия ресторант, в колата, в метрото и автобуса, дори и по време на скучна театрална постановка. Довчера лукс, днес мобилният Интернет е достъпен за всеки!

Ако попаднете на интересен линк, споделен от приятел във Фейсбук, не чакате да се приберете у дома и да го проверите на компютъра си, а кликвате на него, за да прочетете веднага съдържанието. Но тъй като голяма част от съвременните сайтове (особено българските) все още не са пригодени напълно да показват съдържанието си на мобилни устройства идва и разочарованието, че сте отворили нещо, което е невъзможно за четене и трудно за навигиране. Новият дизайн на сайта и “пълната промяна”, която претърпя, позволяват да правите това и на най-малкия екран, без да губите и частица от удоволствието, предлагано от версията му за “голям екран”.

GreenJotter.org, като модерен и винаги в тон с времето и нуждите на потребителите си екологичен сайт, вече е “облечен” в нов responsive дизайн, чиято основна задача е да “реагира” интуитивно и да “разпознава” устройството на което го отваряте и да визуализира сайта по най-добрия и неотстъпващ на своя десктоп “брат” начин. Така вие не губите никаква част от удоволствието да четете любимия си сайт с еднакъв комфорт, както на голям екран, така и на този на мобилния си телефон или таблет. Вече няма значение колко инча е екранът, на който ще видите сайта, неговата “интуиция” сама ще разпознае вашето устройство и ще се нагоди към неговите размери.

GreenJotter.org е засега първият сайт в зелената Интернет сфера, който е на гребена на вълната и предоставя подобно визуално представяне и организиране на информацията. Повечето сайтове не обръщат внимание на визията си, изградени са на базата на много остарели и необновени технологии, визии и концепции, което в крайна сметка снижава тяхната ползваемост, дори и да съдържат интересна информация. Способността един сайт да привлича и задържа вниманието на потребителите е особена смес от визия и съдържание, нещо, което екипа на GreenJotter се стреми да поддържа.

Ако откриете някакъв проблем с функционалността на сайта и мобилната му версия, не се колебайте да ни пишете на нашата Фейсбук страница, ние сме радостни да направим престоя ви тук максимално приятен и полезен. Стремим се да бъдем винаги верен пътеводител в света на зелените технологии, здравословния начин на живот и всички новости, които ще са бъдещето на нас и нашите деца. С толкова много информация около нас, информираността и грамотността ни са въпрос на личен избор. Направете го!

Екипът на зеления сайт GreenJotter.org