Зелени сайтове: социални мрежи и каузи

Автор -

Вие живеете “зелено”? Търсите съмишленици? Или повече информация? Първото, за което ви хрумва е да потърсите в мрежата. Хората обаче губят все повече време в търсене на полезни ресурси в Интернет, тъй като с всеки изминал ден броят на сайтовете се увеличава, както и гладът за актуална информация. За да бъдете в крачка със случващото се в зелената Интернет сфера, сме подбрали няколко сайта интегриращи информационна и социална функция.

EthicalSingles – онлайн сайт за запознанства между хора с еко мислене. Убежденията са един от най-силните сближаващи фактори и търсенето на сродни души е важно за нашия смислен живот. Всеки е щастлив, когато се усети сред приятели и хора с които е на една вълна.

Care2 – зелена социална мрежа, която включва новини, групи, каузи и много други, споделяна от над 25 милиона души по целия свят. Ще намерите огромно разнообразие от теми и интересни факти.

Gaia – социална мрежа за хора обединили усилия в промяна на света. Как да направим трансформация на себе си към по-добро.

Idealist – мрежа чрез която може да намерите хора и каузи, които споделяте. Доброволчество или работа, която ви харесва.

Veggie Community – социална мрежа за вегани, вегетарианци и суровоядци, където бързо може да откриете свои интересен “близнак” и да споделите тънкости и интересни съвети касаещи всички аспекти на вегетарианството.