Реклама в GreenJotter

Онлайн издание за екология, зелени технологии, лайфстайл, здравословен живот

За сайта

Сайтът GreenJotter.org е новаторска онлайн медиа, която е в мрежата от август 2009 г. и заема тематична ниша, все по-популярна у нас и отдавна застъпена в чуждото интернет пространство.

Само преди няколко години темите за устойчиво развитие, екология, зелени технологии и природосъобразен начин на живот звучаха доста абстрактно, а едва десетилетие по-късно, днес, това са теми, които докосват почти всеки аспект от ежедневието ни. Като модерни и активни хора ние следва да сме информирани за последното в „зелените“ иновации и в начините, по които те могат да направят живота ни по-добър.

GreenJotter.org е информационен портал, който публикува актуални, полезни, любопитни и качествени материали на български език в областта на устойчивото развитие, екологията, зеления начин на живот, актуални тематични събития, архитектурата и дизайна, алтернативните източници на енергия и новите зелените технологии, култура и медии, интересни дестинации, природен туризъм, хранене и методи за щадящо лечение. Всяка конкретна тематика има своя отделна страница в GreenJotter.org, което позволява лесно браузване по теми.

GreenJotter.org е независима медиа, необвързана с българска или чужда „зелена“ политическа формация, неформална група, фондация, бизнес кръг или неправителствена инициатива и не получава външно финансиране. Не е бенефициент по програми на ЕС от които да “усвоява” средства. GreenJotter не представлява и не фаворизира определени технологии, компании или личности, а се стреми да бъде максимално обективна в полза на читателите си, предлагайки актуална и лесна за възприемане информация.

Сайтът е изключително лек, изграден на базата на последните Интернет технологии, оптимизиран и добре позициониран в търсачката Google, с интуитивна и лесна навигация. Отличава се с изчистен дизайн, създаден, за да фокусира читателя върху съдържанието, вместо да го отклонява от него.

Сайтът притежава всички актуални инструменти за интеграция със социалните мрежи: профил във Facebook, Twitter, абонамент чрез RSS емисия и Email с един клик, модул за споделяне и гласуване за отделни публикации във Facebook.

Кой може да рекламира при нас – всеки, който предлага продукт или услуга в сферата на зеления бизнес – еко и био продукти, дрехи, детски играчки, хранителни кооперативи, медицински центрове и специалисти, алтернативен и еко туризъм, еко хотели, еко дестинации, спорт на открито. Едва ли се сещаме за всичко, но ако смятате, че това е подходящото място за вашата реклама, то със сигурност ще останете доволни от резултата.

Как може да рекламирате?

  • банерна реклама на различни позиции в сайта
  • публикуване на текстова реклама
  • публикуване на линк към ваш сайт
  • платена публикация

Вашето Име и Фамилия (задължително)

Вашият Email (задължително)

Телефон за връзка (задължително)

Информация за рекламата